ua en ru

Ярмоленко та Коноплянка зрівнялись в рейтингу гравців чемпіонату Німеччини

Ярмоленко та Коноплянка зрівнялись в рейтингу гравців чемпіонату Німеччини Фото: Коноплянка і Ярмоленко (ФФУ)

Обидва гравці ділять 74 місце

Гравці збірної України Андрій Ярмоленко і Євген Коноплянка опинилися на 74 позиції в оновленому рейтингу кращих футболістів німецької Бундесліги за оцінками Kicker. Про це повідомляється на сайті видання.

Півзахисник дортмундської "Боруссії" в середньому отримує за гру оцінку 3,25. Колишній його показник становить 2,83 і 17 місце в рейтингу. Хавбек "Шальке 04" погіршив тільки свою оцінку: замість 3,23 тепер він має 3,25, а 74 місце в рейтингу збереглося.

Разом з українцями на 74 позиції в рейтингу розташувалися Леон Горетцка ("Шальке"), Ніклас Мойсандер ("Вердер") і Томас Мюллер ("Баварія").

Лідером рейтингу з показником 2,17 є хавбек "Баєра" Леон Бейлі, на другому місці розташувався півзахисник "Баварії" Кінгслі Коман - 2,59, на третьому - голкіпер "РБ Лейпциг" Петер Гулачі (2,63).

Ярмоленко провів 13 матчів за "Боруссію" Д у Бундеслізі, в яких забив 3 м’ячі і зробив 3 результативні передачі. Коноплянка зіграв в 16 турах за "Шальке", забив 1 м’яч і зробив 4 результативні передачі.

Нагадаємо, дортмундська "Боруссія" обіграла "Майнц" (2: 0) в матчі 16 туру чемпіонату Німеччини і перервала 8-матчеву серію без перемог в чемпіонаті Німеччини.