ua en ru

Rixos Premium Seagate та Rixos Sharm El Sheikh отримали нагороди Tripadvisor

Rixos Premium Seagate та Rixos Sharm El Sheikh отримали нагороди Tripadvisor

Потужна комбінація Rixos Premium Seagate та Rixos Sharm El Sheikh в черговий раз продемонструвала своє лідерство у сфері гостинності, коли мандрівники з усього світу проголосували на Tripadvisor за вручення нагороди "Travelers Choice Best of the Best 2020" ("Вибір мандрівників - Кращі з кращих 2020").

Готель Rixos Sharm El Sheikh, що демонструє розкіш і пишність в преміальній локації затоки Набк-Бей, отримав відмінні відгуки вимогливих клієнтів, зайнявши 1-е місце в категорії "Все включено" на Близькому Сході та в Єгипті й 14-е місце в категорії "Все включено" у світі.

За різноманітність, інклюзивність і здатність радувати гостей будь-якого віку, зокрема, в аквапарку Aquaventure і дитячому клубі Rixy, мандрівники з усього світу віднесли Rixos Premium Seagate в шістку кращих в категорії "Готель для сім'ї" на Близькому Сході.

Rixos Premium Seagate та Rixos Sharm El Sheikh отримали нагороди Tripadvisor

Нагороди Tripadvisor щорічно присуджуються тим компаніям, які є кращими з кращих на найбільшій у світі туристичній платформі. Щомісяця 463 мільйони мандрівників переглядають сайт і додаток Tripadvisor в пошуках кращих туристичних послуг, щоб зробити свою поїздку незабутньою. Tripadvisor пропонує 860 мільйонів відгуків і 8,7 мільйона рекомендацій на 28 мовах по самим винятковим готелям, ресторанам і розваг на 49 ринках світу.

Rixos Premium Seagate і Rixos Sharm El Sheikh, що входять до 1% кращих готелів світу і отримали відмінні відгуки від мандрівників і гостей з усього світу, стали гордістю мережі готелів Rixos.

Еркан Йілдрім, керуючий директор Rixos Egypt, сказав: "Сердечна подяка і вдячність нашим шановним гостям за те, що вони поділилися своїми бездоганними відгуками на Tripadvisor. Для Rixos Sharm El Sheikh і Rixos Premium Seagate велика честь бути визнаними та включеними в ешелон готелів, що надають сервіс світового класу. Зі своєю незмінною прихильністю до інновацій ми гарантуємо нашим дорогим гостям найрозкішніші й вишукані готельні послуги та нові незабутні Rixos Moments".

Про Rixos Hotels

Rixos Hotels - це стрімко зростаюча мережа преміальних готелів, що набирає все більшу популярність у всьому світі. Група з центром в Анталії сьогодні керує розкішними курортами, віллами та міськими готелями в різних регіонах світу, включаючи Туреччину, Європу, СНД, Північну Африку та Середній Схід.

Готелі Rixos зручно розташовані в першокласних і історичних локаціях. Група Rixos розробила інноваційну методику гостинності, що поєднує в собі традиції та сучасність, яку втілюють в життя 10 000 співробітників компанії.

Вілли Rixos, спроектовані для розкішного довгострокового проживання, оснащені найсучаснішим обладнанням. Власний дворецький і консьєрж доповнюють ексклюзивний сервіс, на якому зупиняють свій вибір найвибагливіші та знамениті мандрівники з усього світу.

Всі готелі Rixos мають оздоровчі центри з турецькими лазнями й прекрасні SPA-центри, що створюють автентичну розслаблюючу атмосферу.

За гостинність, індивідуальний підхід і відмінну кухню готелі Rixos неодноразово удостоювалися престижних міжнародних нагород: American Five Star Diamond Award, Conde Nast, World Travel Awards, Great Hotels of the World.