ua en ru

У Римі на десятиметрову глибину провалилася частина дороги разом машинами

У Римі на десятиметрову глибину провалилася частина дороги разом машинами Фото: прірва в Римі, яка відкрилася в асфальті (ANSA)

В районі будівництва несподівано утворився провал глибиною 10 метрів

На півночі Риму в районі будівельного кар'єра обвалилася частина дороги разом з припаркованими автомобілями. Про це повідомляє видання La Stampa.

Згідно з інформацією видання обвал дороги стався ввечері в середу.

В результаті обвалення з висоти 10 метрів, у будівельний кар'єр провалилася частина дороги, разом з загородженнями і сім'ю припаркованими автомобілями.

Прибула на місце події служба порятунку називає дивом той факт, що на момент обвалення там не було людей, і ніхто не постраждав.

Як запобіжні заходи були евакуйовані дві будівлі, що виходять на вулицю Via Livio Andronico. "Це 20 сімей, 50-60 осіб", - заявив мер Риму, Вірджинія Раггі.

"Перше, що ми зробимо, - це встановимо відповідальність", - додав він. "Менеджер повинен буде заплатити", - наголосив він, пояснивши, що "район знаходиться під арештом судової влади".

На даний момент ризик додаткових обвалів зберігається. Прокуратура Риму відкрила провадження за фактом обвалення.

Імовірно причиною обвалення може бути, як проникнення води, так і знаходиться поруч будівельний майданчик. Будівельні роботи в районі триває з жовтня минулого року. Мешканці прилеглих будинків розповідають, що днями відчували вібрації підлоги в той час, коли велися будівельні роботи.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 13 лютого, на півночі Німеччини в землі Мекленбург-Передня Померанія стався провал дорожнього покриття на автобані, через що рух транспорту було перекрито в обидві сторони.