ua en ru

Рим накрили аномальний холод і сильні снігопади

Рим накрили аномальний холод і сильні снігопади Фото: снігопади в Римі (ilmeteo.it)

Рим зіткнувся з найсильнішими за шість років снігопадами

Протягом вихідних Рим накрили аномальний холод і сильні снігопади, у столиці Італії та біля неї ускладнено рух, передає Ansa.

Повідомляється, що в ніч на 26 лютого снігопади в Римі особливо посилилися, а сніговий покрив спостерігається в усьому місті, аж до узбережжя. За даними місцевих синоптиків, на даний момент товщина сніжного покриву досягає 4 см. Сильні снігопади також спостерігаються на південь від Риму.

Крім того, снігопади та негода призвели до падіння декількох дерев у столиці Італії, в результаті чого пошкоджено припарковані автомобілі. Сильних проблем зазнає залізничне сполучення, в той же час в інших регіонах країни трафік не відчуває особливих проблем.

Зазначимо, востаннє аномальні холоди і снігопади в Римі були зафіксовані в лютому 2012 року, коли місто фактично на пару днів було заблоковано, закрилися практично всі держустанови, діяв лише один автобусний маршрут.

Рим накрили аномальний холод і сильні снігопадиРим накрили аномальний холод і сильні снігопадиРим накрили аномальний холод і сильні снігопадиРим накрили аномальний холод і сильні снігопадиРим накрили аномальний холод і сильні снігопади

Фото: снігопади в Римі (Ansa)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Канаді сталася масштабна ДТП з участю автобусів і вантажівок, в результаті аварії серйозно постраждали семеро осіб. За попередньою інформацією, причиною аварії стали сильні снігопади.