ua en ru

У РФ заявили про закриття Україною пропускного пункту "Піски" на кордоні з Росією

У РФ заявили про закриття Україною пропускного пункту "Піски" на кордоні з Росією Фото: у РФ заявили про закриття пропускного пункту "Піски"

Причиною закриття українського пункту є технічна несправність обладнання

Український автомобільний пропускний пункт "Піски" (Донецька область), який межує з російським пунктом "Логачівка" (Білгородська область), закритий на невизначений термін. Про це розповіли в прес-службі Прикордонного управління ФСБ Росії по Бєлгородській та Воронезькій областях, передають російські ЗМІ.

Повідомляється, що причиною закриття українського пункту є технічна несправність обладнання через що стало неможливим оформлення транспортних засобів.

"Український двосторонній автомобільний пункт пропуску "Піски", суміжний з російським автомобільним пунктом пропуску "Логачівка", розташованим у Валуйському районі Бєлгородської області, припинив пропуск автомобілів з 16:00 мск 28 березня", - розповіли в Прикордонному управлінні.

Зазначається, що на перетин російсько-українського кордону пішоходами несправність не вплинула.

Автомобілістам радять перетинати кордон у найближчих пунктах пропуску, які працюють у штатному режимі: "Веріговка" (Росія) - "Чугунівка" (Україна) та "Ровеньки" (Росія) - "Танюшівка" (Україна).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в пункті пропуску "Славутич" на кордоні України з Білоруссю виникли проблеми з електропостачанням, в результаті чого оформлення громадян і транспорту тимчасово призупинене.