ua en ru

В РФ затримали 152 вантажівки з України

В РФ затримали 152 вантажівки з України Фото: в РФ затримали 152 вантажівки з України

Ространснадзор заявив про заходи щодо призупинення руху в РФ автомобілів з України

На території Російської Федерації затримали 152 автотранспортних засоби, що належать українським перевізникам. Про це повідомляє прес-служба Федеральної служби РФ по нагляду у сфері транспорту (Ространснадзор).

"За станом на 9:00 15.02.2016 року на території РФ затримано 152 автотранспортних засоби, що належать українським перевізникам. Випадків вчинення протиправних дій з боку водіїв автомобілів не зареєстровано", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з 14 лютого Ространснадзор заявив про заходи щодо призупинення руху на території Росії вантажних автотранспортних засобів, зареєстрованих в Україні.

"До отримання додаткових вказівок від Міністерства транспорту Російської Федерації інспектори Ространснагляду в ході здійснення транспортного контролю вантажних автотранспортних засобів, зареєстрованих в Україні, складають протокол вилучення з описом документів і поміщають автотранспортний засіб на спеціалізовану стоянку", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, зазначена міра не стосується режиму транзиту з України в Казахстан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу через контрольно-пропускні пункти в Закарпатській області проїхало 11 російських фур.