ua en ru

У РФ немає "ясного розуміння" перспектив співробітництва з США, - Пєсков

У РФ немає "ясного розуміння" перспектив співробітництва з США, - Пєсков Фото: прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков

Пєсков сподівається на "більш глибокі" контакти між країнами після "значної паузи в двосторонніх відносинах"

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив про відсутність "ясного розуміння" перспектив співпраці між Росією та США. Про це він заявив в інтерв'ю каналу CNN.

Пєсков зазначив, що президент Росії Володимир Путін вважає Трампа прагматичним політиком, але питання подальшого співробітництва між країнами викликає занепокоєння.

"У нас немає чіткого розуміння перспектив наших майбутніх двосторонніх відносин", - заявив Пєсков.

Тим не менш, Пісків сподівається на "більш глибокі" контакти між Росією і США після "значної паузи в двосторонніх відносинах".

"Ми безумовно очікуємо, що наші контакти будуть частішими, більш глибокими, щоб мати можливість сидіти, потім розмовляти один з одним, щоб спробувати зрозуміти, тому що у нас була досить значна пауза у наших двосторонніх відносинах", - сказав він.

Нагадаємо, раніше Пєсков заявив, що під час передвиборної кампанії в США російський посол Сергій Кисляк зустрічався з людьми з оточення Трампа.