ua en ru

РФ приховала від США, що присутній на зустрічі з Трампом фотограф Лаврова працює в ЗМІ

РФ приховала від США, що присутній на зустрічі з Трампом фотограф Лаврова працює в ЗМІ Фото: Дональд Трамп і Сергій Лавров

Є ймовірність, що в обладнанні російського фотографа міг знаходиться підслуховуючий пристрій

Російська Федерація приховала від США, що присутній на зустрічі з президентом США Дональдом Трампом фотограф міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова працює у ЗМІ. Про це повідомляє The Telegraph.

Як повідомляється, Білий дім був введений в оману ситуацією з російським фотографом, який був присутній на зустрічі Трампа з Лавровим.

"Єдині люди, які фотографували зустріч, офіційний фотограф Білого дому, а також офіційний фотограф Лаврова. Російська сторона не повідомила, що він також працює у ТАСС, в державному інформаційному агентстві", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, новинним ЗМІ було заборонено бути присутніми на зустрічі в Овальному кабінеті.

"Ми не були поінформовані росіянами, що їх офіційний фотограф має подвійне підпорядкування і буде випускати фотографії в інформаційному агентстві", - сказав представник адміністрації Трампа.

Наголошується, що колишні співробітники розвідки США розкритикували присутність фотографа російського державного агентства новин в Овальному кабінеті.

Крім того, вони допускають можливість, що в обладнанні фотографа міг знаходиться підслуховуючий пристрій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Білому домі не очікували, що уряд Російської Федерації дозволить державному інформаційному агентству опублікувати фотографії зустрічі Лаврова і Трампа.