ua en ru

РФ не пускає на свою територію осіб з "документами" ДНР/ЛНР, - розвідка

РФ не пускає на свою територію осіб з "документами" ДНР/ЛНР, - розвідка Фото: бойовики в ДНР (twitter.com/dubovoyslavyans)

У РФ вживаються заходи, спрямовані на недопущення осіб з кримінальним минулим на свою територію

Російська влада заборонила перетин кордону особам з "документами" так званих "Донецької/Луганської народних республік" (ДНР/ЛНР). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, у РФ вживаються заходи, спрямовані на недопущення мародерів та осіб з кримінальним минулим на свою територію.

"На неконтрольованих пунктах пропуску відмічено проведення робіт з інженерного облаштування та посилення заходів з перевірки осіб, які перетинають кордон. Зокрема, перетин кордону заборонено особам, які мають документи видані окупаційними адміністраціями. Пропускають лише тих, хто має офіційні документи України", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на пунктах пропуску на кордоні з РФ знаходяться мобільні групи, які проводять додаткову перевірку документів та транспорту, що переміщуються з ДНР/ЛНР, а також проводять опитування на предмет причетності до діяльності "силових структур" самопроголошених "республік".

РФ не пускає на свою територію осіб з "документами" ДНР/ЛНР, - розвідка

Фото: запис Головного управління розвідки Міноборони у Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДНР почала штрафувати місцевих автовласників за українські номери.