ua en ru

У РФ проти директора Бібліотеки української літератури можуть порушити ще одну справу

У РФ проти директора Бібліотеки української літератури можуть порушити ще одну справу Фото: у відношенні Наталії Шаріної можуть порушити нову справу

Щодо Шаріної можуть порушити справу за статтею "Розтрата"

В Російській Федерації проти директора Бібліотеки української літератури в Москві Наталії Шаріної можуть порушити ще одну справу. Про це заявив її адвокат Євген Смірнов, повідомляє ТАСС.

Разом з тим, правозахисник зазначив, що захист Шаріної, обвинуваченої в порушенні національної ненависті і ворожнечі, ніхто поки не повідомляв про нову кримінальну справу стосовно їх підзахисної.


"Про нову кримінальну справу нам поки нічого невідомо, офіційно нас ще ніхто не повідомляв", - сказав він, пояснивши, що з своїх джерел йому стало відомо про порушення нової справи щодо Шаріної за статтею "Розтрата".

"Мабуть, у слідства не виходить довести звинувачення в екстремізмі, і тому вони намагаються звинуватити Шаріну в економічному злочині", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Пресненський суд Москви 27 січня продовжив до 28 квітня термін домашнього арешту директора Бібліотеки української літератури Наталії Шаріної.