ua en ru

У РФ правоохоронці розшукують чоловіка, який вбив дружину та 6 дітей

У РФ правоохоронці розшукують чоловіка, який вбив дружину та 6 дітей Фото: у РФ правоохоронці розшукують чоловіка, який вбив дружину та 6 дітей

У Володимирській області, імовірно, знайдено тіло матері Олега Бєлова

У Російській Федерації співробітники правоохоронних органів розшукують чоловіка, який вбив дружину і шістьох дітей в Нижньому Новгороді. Про це повідомляє прес-служба Слідчого комітету Російської Федерації.

"Слідчий комітет Росії просить посприяти в розшуку Олега Бєлова 1963 р.н. - батька загиблих дітей, фрагменти тіл яких були виявлені слідчими 4 серпня 2015 р. в одній з квартир в Нижегородському районі міста Нижнього Новгорода", - йдеться в повідомленні.

У РФ правоохоронці розшукують чоловіка, який вбив дружину та 6 дітей

Фото: Олег Белов

Як повідомляється, про масове вбивство дітей в Нижньому Новгороді стало відомо у вівторок, 4 серпня, коли співробітники правоохоронних органів виявили в квартирі розчленовані тіла шістьох дітей віком від кількох місяців до шести років.

У Слідчому комітеті повідомили, що діти не з'являлися в дошкільних установах з 25 липня, після чого співробітники правоохоронних органів попрямували за їх місцем проживання.

Слідчий комітет порушив справу за статтею "вбивство малолітніх дітей".

Також наголошується, що Бєлова кілька разів намагалися позбавити батьківських прав, а сім'я перебувала на обліку в органах соціальної опіки. Мати дружини Бєлова Валентина Зайцева розповіла ЗМІ, що він хворий на шизофренію і належав до церкви адвентистів сьомого дня. Вона також заявила, що Бєлов постійно бив дружину і дітей.

Крім цього, повідомляється, що у Володимирській області, імовірно, знайдено тіло матері Олега Бєлова, який підозрюється у вбивстві шести дітей в Нижньому Новгороді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сочі затримали бійця "Привиду", підозрюваного у вбивстві двох поліцейських.