ua en ru

РФ планує перекинути 3 нові дивізії до кордону з Україною

РФ планує перекинути 3 нові дивізії до кордону з Україною Фото: Вадим Скібіцький розповів про плани РФ із перекидання нових військ до українського кордону

Представник ГУР розповів про формування Росією двох нових армій недалеко від спільного кордону

Російська Федерація (РФ) активно створює дві армії і формує нові дивізії біля українських кордонів. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі "Еспресо.TV".

"Будуються 1-а танкова армія, яка дислокована в Московській області, і 20-я армія зі штабом у Воронежі. Формуються три нові дивізії на нашому кордоні. При цьому їхні плани постійно змінюються", - сказав Скібіцький.


Він додав, якщо кілька років тому Москва говорила про дислокування трьох бригад біля кордонів України, то сьогодні вони перетворилися вже в три дивізії.

Зі слів Скібіцького, до кінця цього року Росія планує перекинути всі три новосформовані дивізії до українських кордонів.

Нагадаємо, за інформацією Міноборони України, Російська Федерація продовжує нарощувати угруповання військ на тимчасово окупованій території АР Крим.