ua en ru

РФ перекинула в окупований Крим морську піхоту Каспійської флотилії

РФ перекинула в окупований Крим морську піхоту Каспійської флотилії Фото: морська піхота РФ (mil.ru1)

Морська піхота почала тактичні заняття на полігоні Опук у східній частині Криму

У рамках перевірки бойової готовності підрозділи морської піхоти Каспійської флотилії Російської Федерації перекинули в окупований Росією Крим. Про це повідомляє прес-служба Південного військового округу ВС РФ (ПВО), передають російські ЗМІ.

"Перекидання морських піхотинців з Каспію було проведене в рамках перевірки бойової готовності, оголошеної командувачем військами ПВО генерал-полковником Олександром Дворніковим", - заявили у прес-службі ПВО.

Повідомляється, що морська піхота Каспійської флотилії РФ почала тактичні заняття на полігоні Опук у східній частині Криму.

"У польових умовах особовий склад підрозділу морської піхоти відпрацьовує завдання устаткування вогневих позицій, зміни районів зосередження, організації їхньої системи охорони та оборони", - йдеться в повідомленні прес-служби ПВО.

Відомо, що всього до перевірки бойової готовності залучено понад 6,5 тис. військовослужбовців і близько 1,5 тис. одиниць військової техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Росією Криму для перевірки бойової готовності по тривозі підняли винищувачі Су-27 ПВО.