ua en ru

РФ перекинула на Донбас бійців бригади ГРУ, в якій служили Єрофєєв і Александров

РФ перекинула на Донбас бійців бригади ГРУ, в якій служили Єрофєєв і Александров Фото: російські військові

До Донецьку прибув підрозділ 3 окремої бригади спеціального призначення (Тольятті) Центрального ПІД ВС РФ

Українська разведка заявляє про посилення російської військової присутності на тимчасово окупованій території Луганської області. Про це йдеться в повідомленні на сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Подолжается посилення і ротація передових підрозділів ЗС РФ: у районах Раївка, Крута Гора, Жовте – у складі 2 окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК ВС РФ; в районі Чорнухине – у складі 1-го мотострілкового батальйону 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве)", - говориться в повідомленні;

Також за даними розвідки, до Донецьку прибув підрозділ 3 окремої бригади спеціального призначення (Тольятті) Центрального ПІД ЗС РФ під командуванням полковника Щепіна


У повідомленні наголошується, що два військовослужбовці цього з'єднання капітан ЗС РФ Євген Єрофєєв і сержант ЗС РФ Олександр Александров, які засуджені в Україні до позбавлення волі строком на 14 років за вчинення теракту і застосування зброї для провокації воєнного конфлікту.

Нагадаємо, 2 травня українська розвідка заявляла про посилення російської військової присутності на тимчасово окупованій території Луганської області за рахунок підрозділів федеральної служби військ Національної гвардії РФ.