ua en ru

РФ відправить черговий "гумконвой" на Донбас 25 серпня

РФ відправить черговий "гумконвой" на Донбас 25 серпня Фото: "гумконвой" РФ

МНС Росії завершило формування колони з "гуманітарною допомогою"

Російська Федерація відправить черговий "гумконвой" на Донбас 25 серпня 2016 року. МНС Росії завершило формування 55-ї автомобільної колони з "гуманітарною допомогою" для жителів Донбасу, повідомляє "РИА Новости".

"В Ростовській області завершилося формування чергової колони МНС Росії з гуманітарною допомогою для жителів Донецької і Луганської областей. Її вихід з Донського рятувального центру МНС Росії відбудеться вранці 25 серпня", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляється, на Донбас відправлять 70 автомобілів з "гуманітарною допомогою" загальною вагою понад 600 тонн.

"Основна маса вантажу - це продукти харчування: консерви, борошно, цукор, крупи, макаронні вироби, каші, масло, пюре, соки, а також насіння сільськогосподарських культур, медикаменти, художня і навчальна література", - розповіли в російському відомстві.

Повідомляється, що "гуманітарний вантаж" для формування колони надходив від громадських організацій і профспілкових об'єднань з різних регіонів Росії.

"Перед вантаженням був проведений обов'язковий плановий технічний огляд автомобілів, проведена дозаправка і заміна витратних матеріалів. Водії проінструктовані і готові до руху", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 19 серпня МНС Російської Федерації приступило до формування 55-ї автомобільної колони з "гуманітарною допомогою" для Донбасу.