ua en ru

РФ почала мобілізацію військового резерву в Ставропольському краї, - Тимчук

РФ почала мобілізацію військового резерву в Ставропольському краї, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук повідомив про мобілізацію військового резерву в РФ

Активна фаза мобілізації розпочнеться з 26 серпня

На території Ставропольського краю (Російська Федерації) почалися активні мобілізаційні заходи. Про це повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

"На території Ставропольського краю (Росія) почалися активні мобілізаційні заходи. Зокрема, військовими комісаріатами отримані накази про проведення часткової мобілізації резерву, налагоджено взаємодію військкоматів з представниками МВС РФ і місцевих адміністрацій, оновлюються і коригуються списки резервістів та орієнтовні плани за кількістю мобілізованих. В ході мобілізаційних заходів планується залучити техніку з цивільного сектора економіки", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляється, активна фаза мобілізації розпочнеться з 26 серпня, планується викликати з резерву 4700 чоловік.

"В цілому, в Ставропольському краї планується викликати з резерву 4700 осіб. Активна фаза мобілізації розпочнеться з 26 серпня 2016 р. Також за штатом військового часу розгорнута 205-а окрема мотострілецька бригада (р. Буденівськ, Ставропольський край, Росія) Південного військового округу ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». При деякому зниженні кількості обстрілу з боку росій...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 25 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Збройних силах Російської Федерації почалася масштабна перевірка боєготовності.