ua en ru

У РФ комісія лікарів вирішує питання про можливість знаходження Гриба в СІЗО, - адвокат

У РФ комісія лікарів вирішує питання про можливість знаходження Гриба в СІЗО, - адвокат Фото: Павло Гриб (Gryb Olha facebook.com)

На даний момент висновку лікарів ще немає

У Російській Федерації комісія лікарів вирішує питання про можливість знаходження незаконно засудженого українця Павла Гриба в СІЗО. Про це у Facebook повідомив адвокат Гриба Андрій Сабінін.

Так, за інформацією адвоката, вчора Гриб був вивезений з СІЗО в лікувальну установу.

"Справді, вчора Павла вивозили в лікувальний заклад. Це не пов'язано з погіршенням здоров'я. Комісія лікарів вирішувала питання про можливість знаходження в СІЗО, наявності/відсутності захворювань, що цьому перешкоджають", - написав Сабінін.

Разом з тим, за інформацією адвоката, на даний момент висновку лікарів ще немає, і після обстеження Гриба відвезли назад до СІЗО.

"Письмового висновку поки немає, вихідні. Гриб повернувся в СІЗО. Більше додати нічого", - повідомив він.

Україні #Павелгриб Дійсно, вчора Павла вивозили в лікувальний заклад. Це не пов'язано з погіршенням здоров'я. Комі...

Опубліковано 16 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство закордонних справ України висловило рішучий протест у зв'язку з недопуском російською стороною українських лікарів до Павла Гриба.

Зазначимо, що в російському Краснодарі 19-річного українця Павла Гриба заарештували на два місяці до 17 жовтня. Адвокат Гриба уточнив, що його підзахисного утримують в Краснодарі в СІЗО-5 Федеральної служби виконання покарань. Його звинувачують за статтею 205,1 Кримінального кодексу Росії ("сприяння терористичній діяльності").