ua en ru

В РФ хочуть створити обов'язкову патріотичну організацію для дітей

В РФ хочуть створити обов'язкову патріотичну організацію для дітей Фото: у РФ хочуть створити дитячу патріотичну організацію

Назвати організацію пропонують "Доброделы" і взяти георгіївські стрічки в якості символів

Уряду Російської Федерації запропонували створити всеросійську дитячо-юнацьку патріотичну організацію, вступ до якої було б обов'язковим з дитячого саду. З такою пропозицією до прем'єр-міністру Дмитру Медведєву звернувся депутат законодавчих зборів Санкт-Петербурга від фракції "Єдина Росія" Віталій Мілонов, передають "Известия".

Члени молодіжного руху у позанавчальний час будуть займатися громадськими роботами. Крім того, вони будуть зобов'язані відвідувати патріотичні гуртки, лекції з історії Росії, а також брати участь у волонтерській роботі з пенсіонерами та нужденними.

Нову організацію Мілонов пропонує назвати "Доброделы" або "Союз святого Георгія". Символами структури можуть бути георгіївські стрічки і зображення Георгія Побідоносця.

Мілонов впевнений, що західна культура, проникає в Росію через засоби масової комунікації, що сприяє тому, що серед молоді мають місце факти зневажливого ставлення до історії нашої країни, до ветеранів і подвигів Великої Вітчизняної війни, до символів та пам'ятників, що символізує велич і пишність спадщини" Росії.

Мілонов згадав, що "помітні успіхи" в моральному вихованні дітей і підлітків були зроблені піонерською організацією і комсомолом, однак він нагадав і про скаутських рухах в Російській Імперії до революції.

Нагадаємо, раніше Мілонов запропонував розробити "Концепцію щодо захисту вітчизняного інформаційного простору". Згідно з пропозиціями депутата, твори, які відповідають традиційним цінностям, отримують знак якості, а "шкідливі" твори - ні. При цьому одним з найбільш "шкідливих" творів Мілонов назвав популярний серіал "Гра престолів".