ua en ru

Результати внутрішнього розслідування щодо затримання Музичка опублікують сьогодні, - Аваков

Сьогодні, 1 квітня 2014 р., до вечора буде опублікований повний звіт про внутрішнє розслідування щодо затримання координатора громадського руху "Правий сектор" в Західній Україні Олександра Музичка.

Сьогодні, 1 квітня 2014 р., до вечора буде опублікований повний звіт про внутрішнє розслідування щодо затримання координатора громадського руху "Правий сектор" в Західній Україні Олександра Музичка (на фото). Про це сьогодні перед засіданням Кабінету міністрів заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає кореспондент РБК-Україна.

При цьому міністр зазначив, що в ході затримання Музичка міліція діяла правомірно.

"Попередньо, з того, що я побачив, я можу сказати, що міліція діяла правомірно. Інша справа, що у ряді випадків є шорсткості та порушення попереднього опису",- заявив Аваков.

Нагадаємо, координатор громадського руху "Правий сектор" в Західній Україні Олександр Музичко на прізвисько "Сашко Білий" в ніч на 25 березня 2014 р. помер від вогнепального поранення при затриманні міліцією. Проти Музичка були порушені справи за хуліганство та погрози насильством щодо працівника правоохоронного органу.