ua en ru

Результатів розслідування загибелі морських піхотинців в АТО наразі немає, - Міноборони

Результатів розслідування загибелі морських піхотинців в АТО наразі немає, - Міноборони Фото: у зоні АТО загинули морські піхотинці (www.facebook.com/LarysaSargan)

15 лютого на Донбасі були виявлені тіла морських піхотинців

Результатів розслідування загибелі морських піхотинців в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) наразі немає. Про це на брифінгу повідомив начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних сил України Олег Грунтковський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що стосується ситуації з морськими піхотинцями - розслідування проводиться, але результатів поки немає. Дідівщина не стала причиною того, що сталося. Дідівщиною це не являлось", - сказав він.

Також він зазначив, що кількісну статистику самогубств розголошувати не може.

"Міністром оборони було прийнято рішення про створення центрів психологічної реабілітації...В цьому році вже близько 50 чоловік пройшли таку реабілітацію. Всього нами розгорнуто до 4 закладів санітарного лікування, що дасть можливість охопити за раз близько 4 тисяч військовослужбовців. У нас в планах також розробити до травня програму декомпресії для військовослужбовців", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 15 лютого на Донбасі було виявлено тіла військовослужбовців окремої бригади морської піхоти. Тіла морських піхотинців були виявлені в будинку, у якому вони тимчасово проживали.