ua en ru

В аеропорту Стамбула, ймовірно, поранено українця, - генконсул

В аеропорту Стамбула, ймовірно, поранено українця, - генконсул Фото: в результаті теракту в Стамбулі постраждав українець

Українське консульство перевіряє наявність громадян України серед постраждалих в аеропорту Ататюрка

За попередньою і поки ще остаточно непідтвердженою інформацією, серед постраждалих в результаті вибухів у Стамбулі є українці. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив генеральний консул України в Стамбулі Василь Боднар.

За його словами, інформація про те, що серед поранених є як мінімум один українець не надійшла від органів влади, а від інших українців.


"З боку деяких українців була інформація, не від органів влади, що деякі постраждали в залі прильотів. Зараз з ними встановлено зв'язок і намагаємося їм допомогти. Однак про кількість і прізвищ, я поки говорити не готовий", - сказав Боднар.

Він уточнив, що інформація поки стосується тільки одного пораненого, в даний час українське консульство перевіряє наявність серед загиблих і поранених громадян України.

Оскільки розвозити постраждалих по лікарнях допомагали навіть таксисти, повної картини з постраждалими зараз немає.

Повідомляється, що з аеропорту Стамбула о 23:15 повинен був вилетіти рейс до Львова.

Український консул розповів, що теракт стався в залі прильотів, і більшість пасажирів з рейсу Стамбул-Львів в цей час повинні були перебувати в залі вильотів.

Нагадаємо, в результаті вибухів в аеропорту Стамбула (Туреччина) за останніми даними, загинуло 28 осіб.