ua en ru

В результаті вибуху в центрі Києва загинув доброволець Махаурі

В результаті вибуху в центрі Києва загинув доброволець Махаурі Фото: Артем Шевченко (УНІАН)

Поліція порушила справу

В результаті вибуху в центрі Києва в районі Бессарабської площі загинув доброволець Тимур Махаурі. Про це на брифінгу на місці подій заявив речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

"Це особа досить відома в кримінальних колах, його звуть Тимур Махаурі. Він громадянин Грузії", - сказав Шевченко, а також підтвердив, що загиблий служив в чеченському добровольчому батальйоні ім. Джохара Дудаєва, який воює на Донбасі на стороні українських військових.

За словами речника МВС, відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ч. 2 КК України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб). За попередньою інформацією, спрацював вибуховий пристрій, закладений в автомобіль.

Зазначимо, Махаурі був заарештований в Туреччині восени 2012 року за звинуваченням у вбивстві представника "Імарату Кавказ" (ісламістська організація, яка веде боротьбу з РФ на Північному Кавказі) Муси Атаєва. Через 3 роки, після кількох судових процесів, він був звільнений рішенням суду в Стамбулі. Після звільнення переїхав в Україну.

У центрі Києва вибухнув автомобіль У результаті чоловік отримав смертельні поранення, жінці відірвало ногу, а дитина пер...

Опубліковано Поліція Києва 8 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в центрі Києва, який відбувся сьогодні, 8 вересня 2017 року, загинув чоловік.

За даними поліції, в результаті вибуху чоловік отримав смертельні поранення, жінці відірвало ногу, а дитина знаходиться в задовільному стані.