ua en ru

В результаті вибуху автомобіля в Афганістані загинули 20 людей

В результаті вибуху автомобіля в Афганістані загинули 20 людей Фото: вибух в Афганістані (фото lbcgroup.tv)

Понад півсотні людей були травмовані під час вибуху в Афганістані

В результаті підриву автомобіля в Афганістані загинули 20 людей, понад 50 людей отримали поранення. Про це повідомляє Reuters.

"Щонайменше 20 людей загинули і десятки постраждали від вибуху бомби в автомобілі біля банку в провінції Гільменд в Афганістані", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, вибух стався близько відділення "Нового банку Кабула" в місті Лашкаргах близько 12:00 за місцевим часом. Вибух стався в той момент, коли люди зібралися, щоб отримати зарплату.

За словами представника губернатора провінції Омара Звака, щонайменше 20 людей було вбито і понад 50 поранені, включаючи службовців поліції і армії, цивільних осіб і працівників відділення банку.

В результаті вибуху автомобіля в Афганістані загинули 20 людей

Фото: в Афганістані підірвали автомобіль (скріншот відео akhbaralaan.net)

Відповідальність за те, що трапилося не взяла поки жодна з діючих у країні екстремістських угруповань. Повідомляється, що в минулому і таліби, і бойовики ІДІЛ обирали в якості цілей банки під час виплати зарплат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Афганістані бойовики руху "Талібан" напали на поліцейську дільницю, 6 правоохоронців загинули.