ua en ru

У результаті вибуху в Алеппо загинули шестеро людей

У результаті вибуху в Алеппо загинули шестеро людей Фото: Алеппо

Постраждали 32 людини

У кварталі Салах-ад-Дін на півдні сирійського Алеппо стався вибух, у результаті якого шестеро загинули, 32 людини постраждали. Про це передає Організація сирійського арабського радіо і телебачення (ORTAS).

При цьому деталі того, що сталося, не вказані.

Відзначається, що квартал до грудня 2016 року перебував під контролем угруповань, що протистоять силам президента Башара Асада, потім їх вибили урядові війська.

Нагадаємо, в результаті вибуху біля автобуса з біженцями в Алеппо (Сирія) загинуло вже 126 осіб. "Число загиблих від вибуху в переповненому автобусі біля Алеппо досягло вже 126 осіб. Ця кількість буде зростати", - йдеться у повідомленні сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини. Також, як повідомляє AFP в Twitter, серед загиблих - 68 дітей.

15 квітня у сирійському місті Алеппо прогримів вибух біля автобуса, що перевозив евакуйованих біженців. Вибух стався поблизу автобуса, що перевозив жителів сіл в рамках евакуації за угодою між силами Башара Асада і опозицією. Поки жодна організація не взяла на себе відповідальність за напад. Офіційні ЗМІ Сирії повідомили, що теракт був здійснений терористом-смертником. Загиблі були в основному жителями сіл Аль-Фуа і Кефрі в провінції Ідліб.