ua en ru

У США автомобіль в'їхав у натовп людей, 3 загиблих

У США автомобіль в'їхав у натовп людей, 3 загиблих Фото: швидка допомога

В результаті ДТП 13 людей отримали поранення

В результаті в'їзду автомобіля Jeep Cherokee в натовп людей на аукціоні в Біллеріке штат Массачусетс сьогодні, 3 травня 2017 року, загинули 3 людей, 13 отримали поранення. Про це повідомляє CBS Boston.

"На даний момент немає ніяких доказів або інформації, щоб припустити, що інцидент був викликаний умисним або терористичним актом. Всі докази та інформація на цей раз вказують на випадкову причину", - йдеться в заяві поліції штату Массачусетс.

Згідно з інформацією видання, розбився водія відвезли в машині швидкої допомоги. Державна поліція штату Массачусетс направила групу з відновлення аварії і детективи для надання допомоги поліції Биллерика.

Очевидець на місці події також повідомив, що це був нещасний випадок. Люди на місці ДТП кажуть, що джип проїхав по восьми доріжках в будівлі, де стояло близько 1 тис. чоловік.

altaltalt

Фото: автомобіль в'їхав у натовп людей у США

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що щонайменше 28 людей отримали поранення в американському Нью-Орлеані, коли пікап на великій швидкості врізався в натовп людей, які спостерігали за костюмованою ходою на святі Марді Гра.