ua en ru

Внаслідок буревію у Черкаській області пошкоджено будівлі військової частини

Внаслідок буревію у Черкаській області пошкоджено будівлі військової частини Фото: буревій у Черкаській області (facebook.com/Повітряне-командування-Центр-Air-command-Center)

Особовий склад внаслідок стихійного лиха не постраждав

Внаслідок буревію у Черкаській області пошкоджено будівлі військової частини. Про це йдеться у повідомленні прес-центр повітряного командування "Центр" у Facebook.

"Військові об'єкти однієї з військових частин повітряного командування "Центр" Повітряних сил ЗС України, зазнали значних пошкоджень, внаслідок буревію, який пронісся Черкащиною", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок сильного вітру та дощу у Черкаській області були знеструмлені лінії електропередач, зруйновані дахи на будівлях, розбиті вікна, знищені та пошкоджені огорожі із залізобетону та колючого дроту.

"Фахівці Білоцерківського квартирно-експлуатаційного відділу, зараз працюють на місці надзвичайної події, щодо визначення розмірів збитків та вирішення питань стосовно відновлення електроживлення, ремонту будівель та споруд військової частини. Особовий склад внаслідок стихійного лиха не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Військові об'єкти однієї з військових частин повітряного командування «Центр» Повітряних Сил ЗС України, зазнали значн...

Опубліковано Повітряне командування "Центр"/ Air command "Center" 3 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що унаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) в Черкаській області постраждало 48 людей, із них 31 госпіталізовано (із них 17 дітей).