ua en ru

В результаті теракту в Кот-Д'івуарі постраждав український миротворець

В результаті теракту в Кот-Д'івуарі постраждав український миротворець Фото: теракт у Кот-Д'івуарі

В Анкарі стався вибух у готелі Кот-д'івуар

В результаті теракту в готелях Кот-Д'івуару постраждав український миротворець. Про це повідомив Посол України в Сенегалі Олександр Овчаров в Twitter.

"Під час теракту в Кот-Д'івуарі отримав важке поранення один з укр. миротворців. Операція зроблена успішно, стан важкий, але стабільний", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив Почесний генеральний консул України в місті Абіджан Захер, керівник крупи миротворців майор О. Ляхова отримала поранення в обличчя. Зараз вона знаходиться у лікарні, загрози її життю немає. Захер також виїхав в госпіталь з метою більш детального з'ясування ситуації та надання українським громадянам можливої допомоги.

Зазначимо, у Посольстві України в Туреччині та МЗС України працюють цілодобові гарячі лінії.

Нагадаємо, сьогодні в місті Анкара, на автобусній зупинці неподалік від парку Гювен, що знаходиться в центральному районі міста, стався вибух. В результаті вибуху згоріли 5-6 автомобілів, в т. ч. муніципальний автобус. Турецька преса повідомляє про поранених і загиблих серед цивільного населення. Точна кількість не встановлено. Поліція оточила місце події, в район прибувають машини швидкої допомоги, пожежники борються з вогнем.