ua en ru

Внаслідок стрілянини у центрі Чернівців постраждали двоє осіб

Внаслідок стрілянини у центрі Чернівців постраждали двоє осіб Фото: місце стрілянини (cv.npu.gov.ua)

Пістолет вилучили та направили на експертизу

Внаслідок стрілянини у центрі Чернівців двоє осіб отримали непроникаючі вогнепальні поранення. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Чернівецькій області.

Інцидент трапився на вулиці Українській сьогодні, 7 вересня, вночі. Правоохоронці встановили, що між двома групами осіб виник конфлікт, який переріс у бійку.

"Один з учасників сутички - 41-річний чернівчанин - застосував пристрій для відстрілу гумових куль. Внаслідок інциденту з непроникаючими вогнепальними пораненнями по допомогу медиків звернулися двоє 28-річних молодиків. Також лікарі діагностували у них алкогольну інтоксикацію", - повідомляють у Нацполіції.

Пістолет вилучили та направили на експертизу. За фактом інциденту слідчі відкрили кримінальні провадження за статтями 129 (погроза вбивством) та 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Внаслідок стрілянини у центрі Чернівців постраждали двоє осіб
Внаслідок стрілянини у центрі Чернівців постраждали двоє осіб

Фото: місце стрілянини (cv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, 5 вересня у Києві чоловік під час перевірки документів влаштував стрілянину в тролейбусі. В результаті події ніхто з пасажирів не постраждав, двоє поліцейських отримали незначні пошкодження.