ua en ru

Внаслідок стрілянини в Одесі поранено 2 чоловіків, поліція порушила справу

Внаслідок стрілянини в Одесі поранено 2 чоловіків, поліція порушила справу Фото: поліція розслідує стрілянину в Одесі

Стрілянина в Одесі сталася в одному з нічних розважальних закладів міста

Внаслідок стрілянини в Приморському районі Одеси поранено 2 чоловіків. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Як зазначається, стрілянина в Одесі сталася о в одному з нічних розважальних закладів міста.

Працівники поліції, які виїхали на місце події, встановили, що між трьома відвідувачами закладу стався конфлікт, у ході якого один із його учасників спровокував бійку та вистрелив одному з потерпілих у грудну клітину.

"Чоловіка було негайно затримано. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець. В подальшому правопорушника для з’ясування обставин події було доставлено до Приморського відділу поліції...За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, двох потерпілих, одеситів віком 24 і 25 років, було госпіталізовано. У одного з потерпілих діагностували непроникаюче поранення грудної клітини та пошкодження гомілковостопного суглобу, у іншого - закриту черепно-мозкову травму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чоловік відкрив стрілянину біля початкової школи Святого Георгія в Глазго (Шотландія).