ua en ru

В результаті стрілянини в початковій школі Каліфорнії загинули дві людини

В результаті стрілянини в початковій школі Каліфорнії загинули дві людини Фото: в результаті стрілянини в школі є постраждалі

Повідомляється також про кількох постраждалих, в їх числі - школярі

В початковій школі в окрузі Сан-Бернардіно Південної Каліфорнії сьогодні, 10 квітня, сталася стрілянина, є жертви і постраждалі. Про це повідомляє NBC News.

"Представниця об'єднаного шкільного округу Сан-Бернардіно Моніка Гарсія розповіла, що подія попередньо було пов'язано з суперечкою про домашнє насильство, яка сталась між учнями і викладачами раніше. Участь у ньому брав отримавший поранення вчитель", - йдеться в повідомленні.

Згідно інформації начальника поліції Сан-Бернардіно Джэррода Бургуана, після інциденту загинули 2 дорослих. За його даними, вчинив самогубство і той, хто стріляв.

Стрілянина сталася в одному з класів. Рятувальники повідомляли про принаймні 4 постраждалих, серед яких двоє школярів. У даний момент всіх учнів зі школи, в якій стався інцидент з міркувань безпеки перевели в приміщення середньої школи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Флориді у фітнес-клубі відбулася стрілянина. Інцидент стався в результаті суперечки між колишнім співробітником і менеджером фітнес-клубу.