ua en ru

В результаті зіткнення двох танкерів біля Сінгапуру стався витік бутану

В результаті зіткнення двох танкерів біля Сінгапуру стався витік бутану Фото: при зіткненні двох танкерів стався витік бутану

В результаті зіткнення майже 1,8 т бутану витекли з танкера

При зіткненні двох танкерів в територіальних водах Сінгапуру стався витік бутану. Про це повідомляє Singapore Times.

Як повідомляється, зіткнулися сінгапурський танкер Crystal Sunrise, призначений для перевезення зрідженого нафтового газу, і грецький танкер Astro Saturn. В результаті зіткнення майже 1,8 т бутану витекли з танкера Crystal Sunrise і потрапили в атмосферу. Через деякий час екіпаж судна зміг зупинити витік.

Так, при зіткненні суден ніхто не постраждав. В якості запобіжного заходу вісім співробітників порту, які перебували в безпосередній близькості від зіткнення, пройшли медичне обстеження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 6 січня біля східного узбережжя Китаю нафтовий танкер зіткнувся з вантажним судном, 32 члена екіпажу танкера пропали безвісти. Згідно з інформацією телеканалу CGTN, зіткнення сталося близько 20:00 за місцевим часом.

Зареєстрований в Панамі нафтовий танкер, на борту якого були 32 члена екіпажу, після зіткнення з вантажним судном з Гонконгу загорівся. Відзначається, що перебували на вантажному судні (21 член екіпажу) вдалося врятувати.