ua en ru

Внаслідок сутичок між футбольними вболівальниками у Києві постраждали 10 іноземців

Внаслідок сутичок між футбольними вболівальниками у Києві постраждали 10 іноземців Фото: поліція

Потерпілих доставили до лікарень

Внаслідок сутичок між між фанатами "Динамо" і вболівальниками турецького "Бешикташа" у Києві постраждали 10 іноземців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м.Київ.

Як зазначається, вчора, 6 грудня 2016 року, протягом дня, у період із 15:00 до півночі, до поліції Києва від лікарів надійшло кілька повідомлень про надання медичної допомоги іноземцям, які отримали тілесні ушкодження в ході бійки із невідомими. Разом з тим, іноземці відмовилися від написання заяв.

"Загалом сутички між вболівальниками відбулися на вулицях Михайлівській, Басейній, а також на площі Спортивній та біля НСК "Олімпійській". У ході конфліктів восьмеро іноземців отримали забійні травми, ще двоє - різані рани", - повідомляють у прес-службі поліції.

Як зазначається, наразі проводиться перевірка, за результатами якої буде надано правова кваліфікація даним подіям.

"У кількох випадках слідчі попередньо кваліфікують дії як хуліганство, в інших - як нанесення легких тілесних ушкоджень", - повідомляють у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Києва між фанатами "Динамо" і вболівальниками турецького "Бешикташа" відбулися сутички.