ua en ru

Через зіткнення на матчі "Маріуполь" - "Динамо" постраждали 9 поліцейських

Через зіткнення на матчі "Маріуполь" - "Динамо" постраждали 9 поліцейських Фото: зіткнення в Маріуполі (police.dn.ua)

Є інформація про постраждалих серед журналістів

У Маріуполі Донецької області на матчі місцевої футбольної команди з київським "Динамо" фанати влаштували сутички з правоохоронними органами, в результаті яких постраждало 9 поліцейських. Про це інформує прес-служба ГУНП в Донецькій області.

У середині другого тайму представники поліції вивели зі стадіону вболівальників, які застосовували петарди і димові шашки на трибунах.

"Намагаючись "відбити" товаришів, вболівальники почали кидати в поліцейських камінням. Унаслідок хуліганських дій поліцейські отримали тілесні ушкодження. Розпочато досудові розслідування", - передає прес-центр.

Повідомляється, що постраждало 7 співробітників роти особливого призначення ГУНП в Запорізькій області, працівник управління патрульної поліції Маріуполя і слідчий Центрального відділу поліції.

Пошкоджено два службових автомобілі, також наголошується, що є інформація про постраждалих серед журналістів.

Порушені кримінальні провадження за ч.1 ст.342 "Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві" та ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України.

Під час забезпечення безпеки на матчі «Маріуполь»-«Динамо» потерпіли 9 поліцейських Конфлікт трапився за межами...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 1 квітня 2018 р.

Нагадаємо, в ході зіткнень в Маріуполі постраждало чотири людини, у тому числі журналіст і троє фанатів.