ua en ru

В результаті серії вибухів в Таїланді українці не постраждали, - МЗС

В результаті серії вибухів в Таїланді українці не постраждали, - МЗС Фото: в Таїланді прогриміла серія вибухів

Вибухи є випадками внутрішнього саботажу в країні

Громадяни України не постраждали в результаті серії вибухів в Таїланді, що сталися 11-12 серпня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ України у Facebook.

"11-12 серпня внаслідок серії вибухів на території тайських провінцій Транг, Прачуап Кхірі Кхан, Пхукет, Пханг Нга та Сурат Тхані , в т.ч. у популярних туристичних місцях (м.Хуа Хін, район Патонг на острові Пхукет) загинуло 4 особи, 24 особи отримали поранення різного ступеню важкості. За підтвердженими відомостями правоохоронців, серед загиблих, а також постраждалих внаслідок цих вибухів осіб, громадян України немає", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, за офіційними відомостями тайської поліції, вказані вибухи є випадками внутрішнього саботажу в країні, а не є наслідком діяльності міжнародних терористичних угруповань.

"Громадянам України, які вже перебувають на території Таїланду або планують ближчим часом відвідати цю країну, МЗС рекомендує виявляти пильність, уникати місць масового скупчення людей, неухильно виконувати вказівки місцевих правоохоронних органів та слідкувати за місцевими новинами", - йдеться у повідомленні.

#Важливо Рекомендації громадянам України у зв’язку з терактами в Таїланді 11 – 12 серпня 11-12 серпня внаслідок серії в...

Опубліковано Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine 15 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Таїланді поліцейські затримали двох чоловіків за підозрою в причетності до організації вибухів.

Зазначимо, в ніч на 15 серпня 2016 року відбулися нові вибухи в Таїланді, в результаті яких постраждали дві людини.