ua en ru

В результаті пожежі на складі в Москві загинули 8 рятувальників

В результаті пожежі на складі в Москві загинули 8 рятувальників Фото: пожежа на складі в Москві

На сході Москви загорівся великий склад з продукцією

В результаті гасіння пожежі на складі з продукцією на сході Москви загинули вісім рятувальників, передають російські ЗМІ з посиланням на Міністерство з надзвичайних ситуацій РФ.

Повідомляється, що пожежа виникла напередодні ввечері на складі, де зберігалася пластикова продукція. Локалізувати займання вдалося лише до 6:00 23 вересня. Площа пожежі склала 4 тис. кв. м, рятувальники надали їй четвертий, передостанній ступінь складності. В результаті гасіння загинули вісім пожежних. Через інтенсивне горіння, високу температуру і щільне задимлення вони не змогли покинути будівлю.

Також повідомляється, що загиблі з даху встановлювали водяну завісу, щоб охолодити газові балони і компресори, які могли вибухнути. Пріоритетною причиною пожежі називають коротке замикання.

В результаті пожежі на складі в Москві загинули 8 рятувальниківВ результаті пожежі на складі в Москві загинули 8 рятувальниківВ результаті пожежі на складі в Москві загинули 8 рятувальниківВ результаті пожежі на складі в Москві загинули 8 рятувальників

Фото: пожежа на складі в Москві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за час АТО на Донбасі загинуло 18 рятувальників.