ua en ru

В результаті пожежі в Одеській області загинули 6 дітей

В результаті пожежі в Одеській області загинули 6 дітей Фото: в результаті пожежі в Одеській області загинули 6 дітей

Попередньою причиною пожежі в Одеській області пожежники вважають необережне поводження з електроприладом

В результаті пожежі в селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області загинуло 6 дітей віком від 4 місяців до 10 років. Про це заявив перший віце-губернатор області Володимир Жмак, повідомляє "Думська".

Як повідомляється, горів приватний будинок на Кооперативній вулиці, де жила сім'я з дітьми. Батько був на роботі.


"Займання сталося в 3:30. Мати вибігла з будинки покликати на допомогу сусідів. Пожежники прибули через годину. У 6:00 будинок загасили. На згарищі знайшли тіла всіх дітей", - йдеться в повідомленні.

В результаті пожежі в Одеській області загинули 6 дітейФото: в результаті пожежі в Одеській області загинули 6 дітей

Як повідомили в прес-службі ДСНС, сигнал про пожежу надійшов у 4:30, перші пожежники прибули на місце через п'ять хвилин.

"Горів дах будинку. Тіла дітей були виявлені при розборі конструкцій. Особи господарів будинку і причини займання встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, попередньої причиною пожежі в Одеській області пожежники вважають необережне поводження з електроприладом.

"Всі бачили, яка вчора була погода. З слів матері, вона вирішила висушити взуття дітей, і встановила электродуйку, направивши її на взуття. Вона прокинулася близько 4 години ранку від шуму, диму і відблисків полум'я. Злякавшись, жінка відкрила вікно, потік повітря посилився, і полум'я охопило весь будинок. Вона отримала опіки обличчя і рук і в шоковому стані вискочила з будинки, а діти залишилися", - повідомив заступник начальника облуправління відомства Михайло Вовк.

Згідно з повідомленням, смерть усіх шістьох дітей наступила через отруєння чадним газом: стіни кімнат були оббиті пластиком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернігівській області п'ятирічний Рома Коваленко виніс своїх молодших братів з палаючого будинку. Всі троє хлопчиків живі, але залишилися без даху над головою.