ua en ru

В результаті обстрілу Луганської області поранено 5 бійців ЗСУ

В результаті обстрілу Луганської області поранено 5 бійців ЗСУ Фото: українські війскові

Бойовики обстрілюють Щастя і Станицю Луганську

В результаті вчорашніх обстрілу Луганської області 5 військовослужбовців Збройних сил України (ЗСУ) отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні на Facebook Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Так, бойовики вчора, 26 липня, обстріляли Щастя. В результаті обстрілу відбулося загоряння двох будинків та сараю, були перебиті лінії електропередачі.

"В результаті перестрілки чотири бійці ВСУ були поранені. Стан їх задовільний, вони зараз госпіталізовані в Сватівського військового госпіталю. У терористів два "двухсотых" і кілька поранених", - заявив глава адміністрації Георгій Лою.

Крім того, продовжують обстріли Станиці Луганської. В результаті нічних обстрілу загорілося три будинки, також було перебито електропостачання в селах Макарове і Валуйское.

"В с. Горіхово Попаснянського району військовий з Вінниці отримав поранення, підірвавшись на "розтяжці", - відзначили в прес-службі.

На Луганщині обстріляли Щастя та Станицю Луганську. П’ятеро військовослужбовців отримали поранення За минулу добу...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 27 июля 2015 г.

Нагадаємо, на південній стороні мосту в Луганськ були обстріляні два автомобіля спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ.