ua en ru

Внаслідок обстрілів на Донбасі поранено українського військового

Внаслідок обстрілів на Донбасі поранено українського військового Фото: поранений військовий (mil.gov.ua)

Ще один військовий отримав бойове травмування

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) внаслідок обстрілів бойовиків поранення отримав український військовий. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Ще один військовий отримав бойове травмування.

Загалом від початку доби окупанти здійснили 31 обстріл позицій сил АТО застосовуючи заборонену Мінськими угодами зброю.

"Зокрема на Донецькому напрямку із 120 мм мінометів й озброєння танків бойовики обстріляли наші опорні пункти в районі Павлополя та Пищевика. Також міномети калібру 120 мм агресор застосував по оборонцях Водяного і Новотроїцького, гранатомети і стрілецьку зброю - в районі Авдіївки, Гнутового, Водяного та Невельського, великокаліберні кулемети - неподалік Пищевика, Новотроїцького, Черненко і Талаківки", - повідомляють у прес-штабі.

Крім цього, під Павлополем і Талаківкою бойовики застосували БМП, поблизу Красногорівки, Лебединського та Шахти "Бутівка" - стрілецьку зброю, по захисниках Павлополя і Новотроїцького вели снайперський вогонь.

На Луганському напрямку бойовики застосували міномети по українських позиціях поблизу Новоолександрівки, Катеринівки, Зайцевого, Новоселівки, Луганського та Новгородського.

"Також під вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї потрапили наші укріплення в районі Кримського, з гранатометів - неподалік Зайцевого, а великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - під Новоселівкою", - додають у прес-штабі.

Нагадаємо, за 20 квітня російсько-окупаційні війська в зоні АТО здійснили 36 обстрілів, в результаті чого один український військовий загинув, ще один - зазнав поранення.