ua en ru

В результаті обстрілу бойовиків у зоні АТО поранено двох військових, - штаб

В результаті обстрілу бойовиків у зоні АТО поранено двох військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 51 раз обстрілювали сили АТО

В результаті обстрілу з боку бойовиків у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 23 січня 2017 року, поранено двох українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Окупанти обстрілювали наші позиції на всіх напрямках з важкого озброєння. Всього за минулу добу зафіксовано 51 обстріл. Двох наших військових поранено", - йдеться у повідомленні.

Так, на Маріупольському напрямку з мінометів 120 та 82 міліметра бойовики неодноразово вели вогонь по Красногорівці, Мар’їнці та Широкиному. Крім того, з гранатометів та стрілецької зброї вони обстріляли Павлопіль, Гнутове, Талаківку, Новотроїцьке, Широкине, Водяне, Лебединське, а по Новотроїцькому та Широкиному вогонь вели і снайпери.

"На Луганському напрямку - зі 122 міліметрової артилерії, мінометів 120 та 82 міліметра окупанти вели вогонь по Троїцькому. Також з мінометів різних калібрів по Новозванівці та Попасній. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - по Кримському, Троїцькому, Новозванівці, Новоолександрівці, а також по Станиці Луганській, де мало б відбутися розведення сил", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Донецькому напрямку бойовики зі 120 міліметрових мінометів обстріляли Луганське, з гранатометів та стрілецької зброї - Авдіївку, Зайцеве та Опитне, по Піскам вогонь вів снайпер, а по Луганському - БМП ворога.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 23 січня 2017 року Окупанти обстрілювали наші позиції на всіх напрямках з...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через АТО на Донбасі і діяльність ІДІЛ в світі на чверть зросла кількість терактів.