ua en ru

Внаслідок обстрілів бойовиків в зоні АТО поранено одного українського військового, - штаб

Внаслідок обстрілів бойовиків в зоні АТО поранено одного українського військового, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 67 разів обстрілювали сили АТО

Внаслідок обстрілів бойовиків в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 12 лютого 2017 року, поранено одного українського військового. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Загалом зафіксовано 67 обстрілів. Одного нашого військового поранено", - йдеться у повідомленні.

Так, на Маріупольському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів обстрілювали Павлопіль, Новотроїцьке та Красногорівку, а з гранатометів та стрілецької зброї - Павлопіль, Новотроїцьке, Гнутове, Новогригорівку, Чермалик, Миколаївку, Лебединське, Водяне та Широкине. Крім того, зазначається, що по Новотроїцькому та Мар’їнці вогонь вели снайпери, а по Новогригорівці - БМП.

"На Донецькому напрямку з мінометів бойовики обстріляли Верхньоторецьке та Авдіївку. З гранатометів та стрілецької зброї - Зайцеве, Піски, Новоселівку Другу, Кам’янку, Луганське. По позиціях в районі Авдіївки вогонь вела БМП противника. По Троїцькому, Новоселівці Другій та Кам’янці - снайпери", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що на Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Новоолександрівку та Новозванівку.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 12 лютого 2017 року На Маріупольському напрямку окупанти з мінометів р...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі бойовики деяких підрозділів ігнорують накази командування РФ.