ua en ru

В результаті обстрілу бойовиків в зоні АТО поранений прикордонник, - ДПС

В результаті обстрілу бойовиків в зоні АТО поранений прикордонник, - ДПС Фото: співробітник ДПС

Через обстріли тимчасово закривалися два контрольних пункту

В зоні антитерористичної операції (АТО) бойовики обстріляли контрольний пункт та 3 блокпости, в результаті обстрілу був поранений прикордонник. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби (ДПС) України.

"В результаті вогневих протистоянь і обстрілу блокпоста "Березове" один прикордонник отримав легке поранення руки", - йдеться в повідомленні.

За повідомленням прикордонників, протягом минулої доби значно збільшилася кількість обстрілу з боку бойовиків на Донбасі.

"Так, за напрямом н. п. Новоазовськ терористи відкривали мінометний обстріл з контрольного пункту "Гнутове". Під час обстрілу тимчасово припинявся пропуск", - повідомили у ДПС.

Крім того бойовики вели вогонь з мінометного і стрілецької зброї по блокпостам "Березове", "Золоте" і "Майорське", на яких несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Українські військові відкрили вогонь у відповідь.

Крім того, тимчасово закривався контрольний пункт "Бугас", оскільки після обстрілу на цьому напрямку було виявлено 4 міни, що не вибухнули.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Луганській обл. під обстріл потрапив автомобіль, загинули 2 мирних жителя.