ua en ru

У результаті обстрілу КПВВ "Гнутове" постраждали кілька будинків

У результаті обстрілу КПВВ "Гнутове" постраждали кілька будинків Фото: бойовики обстріляли КПВВ "Гнутове"

У селі поруч з контрольним пунктом досі проживають кілька сімей

Бойовики двічі обстріляли з мінометів контрольний пункт в'їзду-виїзду "Гнутове", в результаті чого постраждали цивільні будинки в районі населеного пункту Пищевик. Про це повідомила керівник прес-служби Донецького прикордонного загону Світлана Савчук в ефірі телеканалу "112 Україна".

"У результаті обстрілу пошкодження отримали тільки цивільні будівлі, які розташовані вздовж дороги. Один з житлових будинків спалахнув, ми поінформували відповідні служби для локалізації полум'я та подальших спільних дій", - повідомила Савчук.

Вона додала, що в Пищевику досі проживають кілька сімей і що такий обстріл стався вперше.

Раніше помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян також повідомив про обстріл Гнутового в Facebook.

"Чергові обстріли прикордонних позицій з боку російсько-терористичних військ... З 20:38 до 20:47 та з 21:03 до 21:10 два мінометних обстріли КПВВ "Гнутове", близько 25-30 мін 120-го калібру. Постраждали будинки вздовж КПВВ. Втрат і поранених немає. Вогонь у відповідь не відкривався", - написав він.

Чергові обстріли прикордонних позицій з боку російсько-терористичних військ... З 20.38 за 20.47 та з 21.03 по 21.10 два...

Опубліковано Oleh Slobodyan 18 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, за повідомленням Головного управління розвідки Міноборони України, на Маріупольському напрямку російські війська приведені у вищий ступінь бойової готовності.