ua en ru

В результаті обвалення житлового будинку в Індії загинули 7 осіб

В результаті обвалення житлового будинку в Індії загинули 7 осіб Фото: обвалення житлового будинку в Індії (twitter.com-RashmiRajput)

Ще близько 40 людей опинилися під завалами

В результаті обвалення житлового будинку в Мумбаї (Індія) загинуло 7 осіб. Про це повідомляє голова пожежної бригади Мумбаї Прабхат Рахангдейл, передає Deccan Herald.

"Сім осіб загинули і близько 40 чоловік, імовірно, опинилися під завалами після того, як чотириповерхова будівля завалилася в Гхаткопаре, і ми приблизно в 10:43 ранку отримали сигнал лиха. Врятовані 9 людей, їх відправили до лікарні", - повідомив Рахангдейл.

За словами Рахангдейла, рятувальна операція триває, і для надання допомоги постраждалим розгорнуті загони пожежної та поліцейських служб.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що в передмісті у східній частині Мумбаї (Індія) обвалився чотириповерховий житловий будинок, під завалами опинилися десятки людей. Було відзначено, що на даний момент рятувальники врятували 9 чоловік, в даний час рятувальні роботи тривають. Інформації про жертви і постраждалих не було.