ua en ru

В результаті нападів в Єгипті було вбито 4 людини

В результаті нападів в Єгипті було вбито 4 людини Фото: військові в Єгипті

Четверо членів сил безпеки загинули в результаті нападів на Синаї

В результаті нападів бойовиків "Ісламської держави в Єгипті було вбито 4 людини. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на службу безпеки і джерела серед медиків.

"Три солдати були вбиті під час бомбардування бронемашини ісламістськими бойовиками на Синайському півострові Єгипту. Солдати проводили патрулювання в північно-синайському місті Рафах, який межує з сектором Газу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, також, в ході окремої атаки бойовиками був убитий поліцейський, під час вчинення ним покупок в Аріші, столиці провінції Північний Синай. Бойовики змогли втекти, а тіло відвезли у військовий госпіталь.

Повідомляється, що офіційних коментарів від військових або міністерства внутрішніх справ не було. Жодна з груп ще не взяла на себе відповідальність за напад.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що посольство України в Єгипті попереджає співгромадян про те, що екстремістське угруповання HASAM оприлюднила інформацію в мережі інтернет про заплановану на 19:00 24 травня терористичної атаки під назвою "Свист куль".