ua en ru

У результаті аварії військового літака в США загинули 5 осіб

У результаті аварії військового літака в США загинули 5 осіб Фото: катастрофа літака (defense.gov)

На борту перебувало приблизно 8 або 9 пасажирів

У понеділок, 10 липня, в американському штаті Міссісіпі розбився військово-транспортний літак C-130. В результаті аварії загинули щонайменше п'ятеро людей, передає The Daily News.

Згідно з повідомленням, після задимлення літак впав рано ввечері у понеділок над соєвим полем близько Мурхеда, до північно-заходу від Джексона.

За словами місцевого шерифа Рікі Бенкса, щонайменше п'ять осіб загинули. При цьому, додав він, на брту літака перебувало ймовірно вісім або дев'ять осіб.

Також видання зазначає, посилаючись на дані від морського піхотинця, що літак, що розбився, є танкерною версією транспортних літаків C-130, який використовується для дозаправки в повітрі.

Як повідомлялося раніше, двома тижнями раніше на півночі США в штаті Вісконсін розбився двомоторний літак Cessna 421, в результаті чого загинули шість осіб.

За інформацією телеканалу WSAW-TV, літак розбився, прямуючи з Чикаго в Канаду, в ніч на 2 липня. Він став різко втрачати висоту, після чого з нею зник зв'язок. Уламки з літака були знайдені на шосе біля селища Гармоні.

На каналі відзначають, що дітей серед загиблих немає. Поліція з'ясовує причини аварії, за даними правоохоронців, пілот Cessna 421 мав дозвіл для керування літаком.

Нагадаємо, в Каліфорнії на шосе впав літак, є постраждалі.