ua en ru

Внаслідок ДТП у Житомирській області загинули 2 людини

Внаслідок ДТП у Житомирській області загинули 2 людини Фото: ДТП (pixabay.com)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Житомирській області загинули 2 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

"10 липня на автодорозі Черняхів - Малин - Термахівка водій автомобіля ВАЗ-2109 на заокругленій ділянці дороги не впорався з керування, від чого транспортний засіб потрапив у кювет, а потім зіткнувся з деревом. Від отриманих травм на місці пригоди загинули двоє пасажирів авто", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, аварія сталася біля с. Соснівки близько 17:00. Внаслідок аварії загинули 22-річна та 47-річна жінки, а водія авто - 26-річного жителя райцентру, наразі госпіталізовано.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286(Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

altaltaltalt

Фото: ДТП у Житомирській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області на трасі Київ-Чоп біля села Чишки сталася дорожньо-траспортні пригоди (ДТП) за участю легкового автомобіля і вантажівки зі смертельним результатом.