ua en ru

Внаслідок ДТП у Миколаївській області постраждали 6 осіб, зокрема 2 дітей

Внаслідок ДТП у Миколаївській області постраждали 6 осіб, зокрема 2 дітей Фото: ДТП (pixabay.com)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що сталася вчора, 17 серпня 2017 року, у Миколаївській області поблизу Южноукраїнська, постраждали 6 осіб, зокрема 2 дітей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Миколаївської області у Facebook.

"Поблизу Южноукраїнська зіткнулися два легковики - постраждали всі учасники аварії: четверо дорослих та двоє малолітніх дітей", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, аварія трапилася о 13:00 на автодорозі Р-06 Ульянівка-Миколаїв, водій автомобіля OpelAstra, за попередніми даними, порушивши правила дорожнього руху, допустив зіткнення з автомобілем ToyotaCamri. Внаслідок аварії постраждали обидва водії та їх пасажири - двоє дорослих та малолітні двійнята віком 6 років.

"Всіх постраждалих в результаті дорожньо-транспортної пригоди з тілесними ушкодженнями було доставлено до медичного закладу, де лікарі надали їм першу невідкладну допомогу", - йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП у Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками ч.1 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Поблизу Южноукраїнська зіткнулися два легковики – постраждали всі учасники аварії: четверо дорослих та двоє малолітніх д...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 18 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області внаслідок ДТП постраждали 5 іноземців.