ua en ru

Внаслідок ДТП у Чернівецькій області загинули дві людини

Внаслідок ДТП у Чернівецькій області загинули дві людини Фото: ДТП

В ході аварії мотоцикліст на великій швидкості здійснив наїзд на велосипедиста

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що сталася вчора, 2 квітня 2017 року, у селі Драниця у Чернівецькій області загинули дві людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Як зазначається, в ході аварії мотоцикліст на великій швидкості здійснив наїзд на велосипедиста. В результаті ДТП велосипедист помер в кареті "швидкої допомоги". Мотоцикліста з численними травмами доставлено до реанімаційного відділення Новоселицької центральної районної лікарні. Втім, чоловік також помер.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"Зважаючи на те, що з потеплінням на дорогах суттєво побільшало двоколісних транспортних засобів, поліцейські закликають водіїв бути обережними та дотримуватися правил дорожнього руху", - йдеться у повідомленні.

altaltalt

Фото: ДТП у Чернівецькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Костянтинівці сталося ДТП з участю військовослужбовця.