ua en ru

Внаслідок ДТП у Чернівецькій області загинуло 4 осіб

Внаслідок ДТП у Чернівецькій області загинуло 4 осіб Фото: ДТП сталася у Чернівецькій області

Через ДТП у Чернівецькій області ще 4 осіб отримали поранення

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Чернівецькій області загинули 4 особи, ще 4 отримали поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Пізно ввечері 12 січня на об’їзній дорозі поблизу с. Чагор Глибоцького району Чернівецької області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої четверо людей загинуло та ще четверо осіб було травмовано", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій автомобіля "Мерседес-Бенц", не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де зіштовхнувся з мікроавтобусом "Мерседес-Спринтер". У наслідок ДТП в Чернівецькій області водій та всі 3 пасажирів легкового автомобіля загинули на місці події.

Крім того, водія мікроавтобуса "Мерседес-Спринтер" та 3 пасажирів з травмами різної важкості було госпіталізовано до лікувального закладу міста Чернівців.

Внаслідок ДТП у Чернівецькій області загинуло 4 осібВнаслідок ДТП у Чернівецькій області загинуло 4 осібВнаслідок ДТП у Чернівецькій області загинуло 4 осібВнаслідок ДТП у Чернівецькій області загинуло 4 осіб

Фото: ДТП у Чернівецькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок ДТП у Хмельницькому зіткнулись мікроавтобус і автомобіль "ВАЗ".