ua en ru

Внаслідок ДТП у Чернівецькій області 2 осіб загинуло, 4 поранено

Внаслідок ДТП у Чернівецькій області 2 осіб загинуло, 4 поранено Фото: ДТП

Призначено низку експертиз з метою встановлення всіх обставин ДТП

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), яка трапилася 6 листопада 2016 року, у Чернівецькій області, 2 осіб загинуло, 4 поранено. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Як зазначається, ДТП у Чернівецькій області сталася о 19 годині в селі Остриця Герцаївського району. У результаті зіткнення двох автомобілів на місці події загинули водії.

"На автодорозі у селі Остриця зіткнулися два автомобілі марки "БМВ", під керуванням 35-річного жителя села Магала Новоселицького району та 27-річного жителя села Маморниця Герцаївського району. У результаті ДТП водії транспортних засобів від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, четверо пасажирів, віком від 23-х до 30-ти років із тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

Наразі відомості про ДТП у Чернівецькій області внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, передбаченою ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"У рамках розслідування кримінального провадження призначено низку експертиз з метою встановлення всіх обставин ДТП", - повідомляють у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві син нардепа в ДТП розбив авто патрульної поліції.